F5D8053 X3 DRIVER DOWNLOAD

Je hebt een stick met een ralink chip nodig. Registreer een nieuw account. Op andere sites wordt gesproken over chipsets gebaseerd op RT Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten. Geplaatst 2 juni

Uploader: Goltizil
Date Added: 21 November 2007
File Size: 59.63 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 25051
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid.

Uydu Cihaz─▒na Wifi | Grundig uydu sistemleri GSS | Dikey ileti┼čim elektronik

Geplaatst 10 maart Heb jij ervaring met het downloaden van drivers binnen het VIX menu? Meld je hier aan. Geplaatst 22 maart Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

Ook geen WLAN menu. Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten Account aanmaken F5d88053 een account aan in onze gemeenschap.

Heeft iemand inmiddels al een oplossing voor mijn probleem, De mogelijkheid van wlan staat niet in het menu ik heb wel de laatste openpli 2. Device name unknown USB: Alleen als ik de opdracht geef:. Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten. Maak een account aan in onze gemeenschap. Geplaatst 9 maart Lampje gaat f5r8053 niet branden.

  CHERRY KEYBOARD D-91275 DRIVER

CONFIG_RT2870: Ralink 2870 wireless support

Geplaatst 24 maart Want er gebeurt niets. Ben je al lid? Ga naar discussieoverzicht Xtrend. Nu lees ik dat de zdb al in de ontvanger zou zitten als driver. Om nu het hele image om te gooien.

Vorige 1 2 3 4 Volgende Pagina 1 van 4. Geplaatst 2 juni Die zit alleen niet in de openpli image en zou wel in enigma2 zitten.

Zie er zeer strak en mooi uit, maar zie in de omschrijving geen opmerking over Wlan staan. Door tracker9 maart in Xtrend. Kost nogal wat tijd om alle instellingen weer terug te zetten. Volgens mij heeft OpenPli, net als Blackhole, wel de rt driver, dan werken de volgende f58053 tenminste op Blackhole getest: Registreer een nieuw account.

kotilien70

Mijn usb D-Link dwa wordt niet gevonden, maar in het instellingen menu zie ik nergens de mogelijkheid om wlan aan te zetten.

Indrukwekkende lijst maar mijn sticks staan er natuurlijk weer net niet f5f8053. Op andere sites wordt gesproken over chipsets gebaseerd op RT Jou MISi stick zou volgens de linux wiki wel deze driver moeten werken, hieronder de lijst van al geteste sticks met deze driver: Heeft iemand wlan al werkend op de et Aanmelden Ben je al lid?